среда, 17 февраля 2010 г.

Setomaa programm

Setomaa programmi rahastatakse Eesti riigieelarvest.Toetust saab taotleda jooksvalt ja ainult regionaalministri kinnitatava tegevuskava nimekirja kantud projektide elluviimiseks.
Setomaa toetuse eesmärk


Toetuse eesmärgiks on aidata kaasa Setomaa elujõulisuse säilimisele, arendades kohalikku ettevõtluskeskkonda ja inimesi ning toetades piirkonna turundustegevusi.
Programmi vahendite kasutamiseks koostab Setomaa Valdade Liit iga-aastase tegevuskava, mille kinnitab regionaalminister.

Kes saab toetust taotleda?

Programmi raames saavad taotlejaks olla Setomaal tegutsevad mittetulundusühingud ja sihtasutused, juhul kui projektis kavandatav tegevused kuuluvad nende organisatsioonide põhikirjaliste tegevuste hulka, ning Setomaal asuvad kohaliku omavalitsuse üksused.

Milleks toetust antakse?

Programm on suunatud territoriaalselt ajaloolise Setomaa Eesti riigi territooriumil paiknevale osale (Mikitamäe, Meremäe, Misso ja Värska vald). Abikõlblikud on tegevused, mis tehakse Setomaal või väljaspool Setomaad, kui need aitavad kaasa Setomaa ettevõtluskeskkonna ja Setomaal tegutsevate ettevõtete arengule.

Kui suur on toetus?

Toetuse maksimaalne suurus on kuni 500 000 krooni projekti kohta ja hüvitatakse kuni 100% abikõlblikest kuludest. Üldjuhul on toetus kuni 85% abikõlblikest kuludest.

Комментариев нет:

Отправить комментарий